четвер, 17 лютого 2022 р.

Про підсумки мережевої бібліотечної акції «Читаємо казки В.О.Сухомлинського»

У лютому 2022 року Державною науково-педагогічною бібліотекою імені В.О.Сухомлинського НАПН України спільно з Всеукраїнською асоціацією Василя Сухомлинського до Всесвітнього дня читання вголос організовано проведення Всеукраїнської мережевої бібліотечної акції «Читаємо казки В.О.Сухомлинського».

У бібліотеках закладів освіти Хмельницької області організовано та проведено відповідні заходи, присвячені читанню вголос казок В.О.Сухомлинського. 

За підсумками проведення мережевої акції бібліотечними працівниками підготовлено відеоматеріали (відповідно до вимог акції). 


До обласного етапу надійшло 105 інформаційних продуктів (відеоматеріалів), що демонструють високий фаховий рівень підготовки бібліотекарів, використання ними інноваційних форм і методів роботи, підвищення освітньої та інформаційної компетентності здобувачів освіти, застосування художніх засобів при моделюванні ефективних бібліотечних форм роботи з читачами. 

Матеріали учасників систематизовано та презентовано для ознайомлення на Google Платформі 

 «Читаємо казки В.О.Сухомлинського» 


За активну участь в мережевій акції «Читаємо казки В.О.Сухомлинського» бібліотечні працівники відзначені дипломами Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (наказ ХОІППО від 16.02.2022 № 52-но). 

Завантажити дипломи за покликанням: 

https://drive.google.com/drive/folders/19jzk9nT4547Pyo9w-s9oCeUYchxpvWw0?usp=sharing 




Немає коментарів:

Дописати коментар