вівторок, 1 грудня 2015 р.

Всеукраїнський вебінар освітянських бібліотек



Міністерство освіти і науки України відповідно до плану роботи на 2015 рік спільно з Національною академією педагогічних наук України, державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В. О. Сухомлинського 26 листопада провели Всеукраїнський вебінар «Виховуємо громадянина – патріота України» для методистів із бібліотечних фондів обласних управлінь (департаментів) освіти і науки, фахівців інститутів післядипломної педагогічної освіти, методистів науково-методичних центрів та бібліотекарів.
Під час роботи були розглянуті питання про роль шкільних бібліотекарів у розвитку патріотизму зростаючої особистості, про  патріотичне виховання дітей та учнівської молоді в сучасних умовах; також були представлені нові дитячі книги духовно-патріотичного змісту.
У вебінарі взяли участь близько 250 установ й організацій України. Хмельницька область була представлена методистом науково-методичного центру координації роботи методичних та загальноосвітніх установ і закладів освіти Хмельницького ОІППО Фарварщук В.П., шкільним бібліотекарем СЗОШ І ступеня №30 м. Хмельницького Чоп І.В.
Відеозапис даного Вебінару представлено у всесвітній мережі Інтернет за адресою: http://1drv.ms/1XGoZ6q.
Також, перейшовши за посиланням https://cloud.mail.ru/public/AbMB/7m7G39T8n, можна ознайомитися з тематичними презентаціями, підготовленими бібліотечними фахівцями до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Виховуємо громадянина – патріота України». 

Немає коментарів:

Дописати коментар