пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

Планування – 2020 рік




Планування – невід’ємна складова управління бібліотекою, яка спрямована на визначення її перспективних завдань та організацію поточної роботи.
План діяльності бібліотеки – це система  взаємопов’язаних, об’єднаних загальною метою планових завдань, які визначають порядок, терміни  і послідовність виконання робіт, проведення різноманітних заходів.
При плануванні діяльності бібліотеки ЗЗСО на наступний рік дуже важливо виходити, перш за все, із основних її функцій: просвітницької, інформаційної, освітньої, виховної, культурологічної, суспільної. Акцентуючи увагу на пріоритетних і поточних завданнях, тісно пов’язаних з її статутними функціями, окреслюючи напрями діяльності, чітко формуючи тематику, зміст.
Процес написання річного плану починається восени з переглядання планово-звітної документації за минулий рік, ознайомлення з планом-роботи закладу освіти, досвідом роботи інших бібліотек, професійною пресою, рекомендаціями методичного відділу/центру і вивчення календаря знаменних та пам’ятних дат на прийдешній рік.
У нагоді вам стане Калейдоскоп знаменних дат на 2020 рік : інформ.-бібліогр. матеріали /[уклад. : Ю. Круть, С. Бадрук, В. Вовк, Г. Буркацька ; обкл. О. Острового ;ред. : В. Кучерява, Н. Лінкевич С. Чачко,]; Держ. б-ка України для юнацтва. –К. : [б.в.], 2019. – 110 с.



Немає коментарів:

Дописати коментар