вівторок, 19 травня 2020 р.

Громадське обговорення проєкту ЗУ "Про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу"

На порталі Міністерства культури та інформаційної політики оприлюднено для громадського обговорення проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу». До складу робочої групи, яка розробляла проєкт, долучались експерти від ВГО Українська бібліотечна асоціація, зокрема Президент Оксана Бруй та член Президії Олег Сербін.
Проєкт акта розроблено у зв’язку з необхідністю впорядкування на законодавчому рівні бібліотечної сфери, приведення законодавства у відповідність до міжнародних стандартів та забезпечення громадян якісними бібліотечними послугами.
Зауваження і пропозиції до проєкту Закону приймаються від фізичних та юридичних осіб до 05 червня 2020 року в електронному вигляді на електронну адресу pritulakv90@gmail.com .
Пропозиції приймаються у формі порівняльної таблиці із змістом існуючої норми закону, редакції, запропонованої Міністерством та пропонованого формулювання чи зауваження і його обґрунтуванням.
Надані пропозиції та зауваження будуть розглянуті під час доопрацювання законопроєкту. Результати консультацій будуть розміщені на офіційному вебсайті МКІП.
Уповноважена особа за проведення консультацій щодо проєкту акта – державний експерт експертної групи з бібліотек та розвитку читання Директорату культури і мистецтв Міністерства культури та інформаційної політики України Притула Катерина Вікторівна +38 050 305 75 66.

Немає коментарів:

Дописати коментар