пʼятниця, 12 лютого 2021 р.

Про підготовку до друку спецвипуску журналу «Педагогічний вісник Поділля»

 Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти планується видання спецвипуску щоквартального науково-методичного журналу «Педагогічний вісник Поділля» (тема «Бібліотек@. Сучасний інформаційний центр») у ІІІ кварталі 2021 році.

Випуск буде присвячено інноваційній діяльності бібліотек закладів загальної середньої та позашкільної освіти, підвищенню престижу бібліотечної професії, поширенню досвіду роботи з популяризації книги, формуванню інформаційної, бібліотечно-бібліографічної та читацької культури учнів.

Журнал розрахований на керівників, педагогів і бібліотекарів закладів загальної середньої та позашкільної освіти, працівників бібліотек інших систем та відомств.

Пропонуємо вам з метою популяризації та поширення власного досвіду роботи надати матеріали/статті бібліотечної тематики, щоб вони стали надбанням усієї області.


Матеріали надсилати на електронну адресу
bibfondy@i.ua до 26 березня 2021 року.

Науково-методичний журнал «Педагогічний вісник Поділля» видається у електронному форматі та розташований на сайті Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у вільному доступі.

Детальна інформація про журнал за покликанням http://visnyk.hoippo.km.ua/pedvisnyk

Вимоги до оформлення статті

1. Обсяг у форматі А-4 – до 7 повних стор.

2.Текстовий редактор Word; шрифт – Times New Roman; кегель – 14; інтервал – 1,5; 

поля: ліве, праве –20 мм, нижнє, верхнє – 15 мм;

3. Вимоги до тексту:

а) мова – українська;

б) у правому верхньому кутку першої сторінки розміщується ім’я та прізвище автора, посада, науковий ступінь, вчене звання, повна назва установи, де працює автор, (фото, по можливості);

в) назва роботи – прописними напівжирними літерами, 14 кеглем, орієнтація по центру.

4. При підготовці статей дотримуватись вимог академічної доброчесності.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар