середа, 6 квітня 2022 р.

Навчальні ілюстровані книги для дітей

«Фантастичні подорожі Тео та Леоні» — це вражаючі й навчальні збірки оповідань для молодої аудиторії, де ми зустрічаємо відомих персонажів , вплив яких на наш світ сьогодні ми виявляємо.

Автори ідеї: Мелані Корба й Паскаль Конічелла

Автори : Паскаль Конічелла і Паскаль Монжован

Переклад українською мовою з французької : Оксана Макарова

Літературна редакторка : Марина Макарова

Розробник і видавець : ТОВ Кензан

«З початку конфлікту ми розробили стратегії підтримки, спеціально орієнтовані на українських дітей після їх прибуття в наші регіони. Щоб полегшити, наскільки це можливо, частину їх травми, ми розробляємо ігрові та навчальні інструменти, які дозволяють їм легше інтегруватися».

Перша подорож у часі «Магічне кольє». Граючи в дослідників на їхньому горищі, Тео та його сестра Леоні знаходять чарівне намисто з надзвичайною силою: воно дозволяє подорожувати в часі! Перша подорож переносить їх до Франції, в серце Відродження, до замку Франциска I. Тут вони зустрічаються з Леонардо да Вінчі, навіть впливають на певні його винаходи. Їм доведеться зірвати змову, боротися з механічним драконом і протистояти королю Франції!

Навчальні ілюстровані книги для дітей – це не уроки історії. 

«Les Voyages Fantastiques de Téo & Léonie» переносить дітей у місця, які людство вважає символічними, у компанії колоритних персонажів.

Завдяки українському видавництву «Видавництво» книги перекладені українською, щоб безкоштовно розповсюджувати двомовні версії в цифровому форматі, щоб діти з України могли вивчати французьку мову у веселій формі.

Двомовна французько-українська версія першого тому доступна нижче для безкоштовного скачування у форматі PDF.

Ознайомитись та завантажити книгу можливо за покликанням https://teoleonie.ch/

Немає коментарів:

Дописати коментар