понеділок, 19 грудня 2022 р.

Всеукраїнський вебінар «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!»

8 грудня 2022 року за результатами цьогорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського НАПН України проведено у форматі онлайн Всеукраїнський вебінар «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!».

У роботі вебінару взяли участь 50 наукових і бібліотечних працівників.

Захід сприяв втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», а також приверненню уваги до питання патріотичного виховання в нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму підростаючої особистості, посиленню патріотичного руху в Україні, пробудженню в школярів глибокого інтересу до історії України та рідного краю.

Кращий досвід проведення заходів з патріотичного виховання мали можливість представити бібліотекарі Донецької, Миколаївської, Кіровоградської та Хмельницької областей.

«З любов’ю до України», саме таку назву мав виступ завідувачки бібліотеки Кам’янець-Подільського ліцею № 10 Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області Ольги Миколаївни Потапової, яка розповіла та продемонструвала свій досвід роботи на Всеукраїнському заході.

Більш детальніше про захід за покликанням https://dnpb.gov.ua/ua/?events=32872

Виступ завідувачки бібліотеки Ольги Миколаївни Потапової «З любов’ю до України» за покликанням https://youtu.be/C58dGmsTdeg



Немає коментарів:

Дописати коментар