понеділок, 16 вересня 2024 р.

Круглий стіл «Особистість вчителя літератури української школи сьогодення»

Шановні колеги, заходимо реєструємось, приймаємо участь, подаємо статті!

Запрошую вас до участі у круглому столі «Особистість вчителя літератури української школи сьогодення», який відбудеться 13 листопада 2024 року на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка (формат проведення – дистанційний).

До участі запрошуємо науковців, науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів вищої та післядипломної освіти, педагогічних працівників, бібліотекарів закладів загальної середньої та дошкільної освіти, представників громадських організацій, усіх зацікавлених цим питанням.

Основні напрями роботи круглого столу:

-         Модель вчителя-словесника 21 століття: симбіоз «досвід-творчість новації-технології».

-         Вчитель літератури і сучасний учень: партнер, наставник, тренер, порадник, психолог.

-         Сучасне письменство і вчитель: форми взаємодії.

-         Сучасне письменство і вчитель: форми взаємодії.

-         Співпраця бібліотекаря і вчителя-словесника: сучасний погляд, практичний досвід.

Круглий стіл передбачає виступи, презентації, постер-презентації, відеовиступи, майстер-класи, огляд науково-методичних матеріалів, публікацію статей/тез.

Реєстрація учасників круглого столу до 1 листопада 2024 р. за покликанням https://forms.gle/kZG7ysLXwmwb3jfE7

За виступ, підготовку статті, тез, інших матеріалів учасники отримають сертифікат. Ці сертифікати зараховуються як підвищення кваліфікації, оскільки вони відповідають вимогам пункту 13 «Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників», що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р. (із змінами, які внесені згідно з Постановою КМ №1133 від 27.12.2019).

За матеріалами роботи круглого столу заплановано видання збірника «Науково-літературні студії. Діалог класиків із сучасністю».

Вимоги до статей (тез) у листі ХОІППО ім. А.Назаренка.

Матеріали статей надсилати до 1 листопада 2024 р. на е-mail pulatowalj@hoippo.km.ua, зазначивши тему листа «круглий стіл», назва файлу – прізвище автор. 

Більш детальніше за покликанням https://hoippo.km.ua/?p=12543

 

Немає коментарів:

Дописати коментар