четвер, 28 березня 2019 р.

Хто з кандидатів у президенти не забув про книжки у своїх програмах



Вибори президента вже зовсім близько. Соціологічні служби малюють все дивовижніші рейтинги, громадські активісти відчайдушно записують ролики із закликом не ігнорувати голосування, митці не стримуються і відверто демонструють свої політичні вподобання.

Команда online-журналу ЧИТОМО вирішили підійти до питання з холодним розумом – і проаналізували програми усіх 39 претендентів на найвищий державний пост.

Зокрема, з’ясували, хто із кандидатів приділив увагу у своїй передвиборчій програмі питанням книговидання і культури загалом, а хто не знайшов для них місця у своїх передвиборчих обіцянках.

Як виявилося, розвиток книговидання, поряд з іншими культурними сферами, турбує аж чотирьох (!) претендентів на крісло глави держави.

Ще 20 кандидатів на президентський пост, хоча й оминули своєю увагою книжкову сферу, але згадали у своїх передвиборних програмах про культуру.

Натомість 15 кандидатів у президенти вирішили, що перейматися питаннями культури – не їхній рівень, відтак за економікою, оборонкою, соціалкою, екологією etc., про культурний розвиток не згадали жодним словом.

 

Більш детальніше на сайті ЧИТОМО

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар