пʼятницю, 31 січня 2020 р.

Медіатека – територія успіху



Ділюсь враженнями…
Пропоную думки бібліотекарів Нетішинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Тетяни Біловус, Валентини Ситник.

«…Успішний бібліотекар, успішна медіатека… Погодьтесь, звучить трохи дивно, бо ще донедавна у нашій країні успішною людиною вважався той, хто мав великі статки та був відомим: політик, бізнесмен, артист… А у країнах Європи серед основних цінностей є самореалізація, відкритість, пошук нового, допомога іншим. Але змінюється світ і змінюємось ми.
Великим успіхом стало відкриття медіатеки у Нетішинській ЗОШ I-III ступенів №1 21 листопада 2018 року, такої, про яку можна було лише мріяти: з сучасним дизайном, меблями, оргтехнікою, оновленим фондом, розвиваючими іграми…
Це сучасний інноваційний простір для школярів, у тому числі з особливими освітніми потребами, педагогів, батьків, бібліотекарів, громадськості, де народжуються мрії, креативні ідеї, реалізуються перші амбітні проекти, здійснюються найсміливіші наші задуми і плани.
Наші користувачі пишаються своєю медіатекою, розповідають про неї у соціальних мережах, організовують флешмоби. Хіба це не успіх?
Цьогоріч вперше першокласники стали користувачами нашої медіатеки. Часто вони приходять до нас з батьками, обирають книги, грають в ігри. Хіба це не успіх у нашій роботі?...»

Тетяна Біловус
Валентина Ситник

Немає коментарів:

Дописати коментар