понеділок, 28 листопада 2022 р.

Інтерактивні платформи: mozaBook / mozaWeb


mozaBook

Інтерактивне освітнє програмне забезпечення для вчителів.

Програмне забезпечення, розроблене для використання на інтерактивних панелях, використовується у всьому світі в тисячах навчальних кабінетів. Цифрові книги, зошити, інтерактивні робочі аркуші, а також різноманітні ілюстрації, анімації та численні презентаційні ефекти, що можна знайти у цьому програмному забезпеченні, розширюють інструментарій викладачів.

mozaBook урізноманітнює інструментарій шкільних уроків за рахунок численних ілюстраційних, анімаційних і творчих презентаційних можливостей.

Видовищні інтерактивні елементи, а також вбудовані ілюстраційні, експериментальні та програми, що розвивають й пробуджують інтерес учнів, допомагають легше засвоїти навчальний матеріал.

Електронну PDF-версію використовуваного друкованого підручника вчитель може відкрити одним кліком в mozaBook. Програма автоматично розпізнає в публікації графічні елементи і під час уроку дозволяє збільшити їх одним кліком. Вчитель може самостійно створювати фрагменти сторінок, які йому необхідно буде збільшити під час занять. mozaBook проаналізує текст публікації та повідомить, який інтерактивний зміст рекомендується вставити в цей навчальний матеріал. У вчителя є можливість відтворити рекомендований вміст, прийняти або відхилити його. Він може також самостійно здійснювати пошук змісту для вставки (3D-сцени, освітні відео, аудіоматеріали, зображення) в медіатеці, на своєму комп'ютері або в Інтернеті. Доданий матеріал можна відкрити одним кліком на іконки, що розміщені на полях книги, щоб продемонструвати учням на уроці.

 

Покликання на платформу mozaBook https://ua.mozaweb.com/uk/mozabook

 

mozaWeb

Інтерактивний зміст для учнів та навчання вдома.

Учні можуть отримати доступ до цифрових книг та будь-якого інтерактивного вмісту, який використовується під час уроків, на mozaWeb. За допомогою 3D-сцен, відео, інтерактивних вправ та цифрових уроків вони можуть легко здобути знання та засвоїти навчальний матеріал. На додаток, учні можуть отримувати навички та вдосконалювати отримані знання в ігровій формі за допомогою інструментів та ігор.

Тут вони можуть відкрити уроки своїх вчителів та розв'язувати домашнє завдання в онлайн.

Інструменти та Ігри 

Для більш легкого засвоєння навчального матеріалу та ігрового поглиблення набутих знань в розпорядженні є понад 100 тематичних додатків, пов'язаних з навчальними предметами. Кількість функцій додатків, ігор та інструментів регулярно розширюється та доповнюється новими. Інструменти та ігри, створені для молодших школярів, насамперед, призначені для розвитку необхідних навичок. Для учнів старших класів унікальною допомогою є інструменти для лабораторних дослідів, які часом можуть замінити повний арсенал обладнання. В деякі інструменти вбудовані анімовані завдання, що сприяє ігровій формі навчання. Створені в інструментах завдання і дослідне обладнання можна зберегти.

Покликання на платформу mozaWeb https://ua.mozaweb.com/uk/mozaweb

 


Немає коментарів:

Дописати коментар